Antrenament cu Alin Godin

Cum am terminat sesiunea, iar echipa de rugby este în vacanţă, nu am mai alergat dintr-o parte în alta. Mi-a plăcut întotdeauna să am un program încărcat, la fel de mult cum îmi place haosul şi cum îmi funcţionează mintea în interiorul acestuia. În ultimle săptămâni am fost obosită, nu dormeam şi nici nu mâncam cum trebuie, iar acest lucru începuse să mă afecteze destul de tare. În weekend am fost acasă şi, cumva, mi-am regăsit echilibrul pentru a-mi continua activităţile.

M-am întors la lucru, începându-mi programul la ora 10:00, super devreme pentru noi. Un punct forte al acestui job, cel putin pentru mine, este faptul că prezenţa ta este mai importantă în a doua parte a zilei, iar programul începe, prin urmare, mai târziu. De data aceasta, venind mai devreme, am terminat când încă nu era seară şi simţeam lipsa unei activităţi, aşa că Alin a fost  cel care mi-a conturat un antrenament complet.

Corpul meu reacţionează la mişcare, iar azi, după o zi, fiecare muşchi simte ceea ce Alin a avut în plan să atingă. Indiferent de modul în care credem că putem să ne formăm un program singuri sau care e importanţa pe care i-o atribuim procesului de organizare a antrenamentului, un instructor va face mereu diferenţa. Un instructor bun ştie întotdeauna ce tehnică să adopte pentru ca acele minute de activitate să se muleze pe nevoile şi structura corpului şi pentru ca efortul să aibă un echilibru, care îl va delimita de suprasolicitare.

Mi s-a spus de multe ori faptul că activitatea fizică trebuie să fie relaxantă. Pentru mine nu a fost până să decopăr că fiecare secundă de efort trebuie să fie calculată pentru a fi în sprijinul corpului tău, nu pentru a lupta contra lui. Astfel, am fost plăcut surprinsă de un antrenament intens, care a fost nuanţat de modul în care Alin lucrează alături de tine, te susţine şi te încruajează. Am trecut prin toate grupele principale de muşchi, în serii bine structurate şi despărţite de pauze suficient de mari cât să nu îmi cedeze corpul.

Îmi place să fiu activă, iar modul în care Alin a simţit ritmul meu şi a adaptat întregul antrenament ca şi cum totul ar fi vibrat sub puterea unor cerinţe pe care eu nu aş fi ştiut să le formulez, a fost experienţa de care aveam nevoie pentru a mă face să îmi doresc să revin. Aştept cu nerăbdare următoarele provocări, activităţi care să îmi solicite întreaga energie şi o explozie de sentimente.

Lasă un răspuns

9 + 5 =