În viața mea au avut loc multe schimbări într-o perioadă relativ scurtă. Deși nu sunt un fan al acestora, am ajuns să mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă și să nu mă mai las ancorată în trecut de amintirea persoanelor sau activităților care nu mai fac parte din mine.

Încep prin a spune că am pierdut multe, am renunțat la mine pentru a mă ridica și pentru a crește. Am trecut prin primele momente în care identitatea mea se zdruncina sub evenimente recente, dar mai mult, momente în care trecutul nu mă lăsa să scap de frica prezentului. Am ales să încep acest proiect pentru siguranța pe care ți-o oferă orice activitate concepută, materializată și coordonată de către propria persoană.

Revin prin a preciza că am dezvoltat interese noi și am primit în viața mea oameni de care nu m-aș fi gândit niciodată că voi fi atât de legată. Atunci când sufletul îți este deschis către viitor, iar mintea conturează idei în prezent, frica nu te mai controlează. Una dintre persoanele care a alergat prin lumea mea recent mi-a spus că nouă, oamenilor, chipul ne este înnobilat de suferință, iar pentru a fi frumoși trebuie să trecem peste orice ne temem și să îmbrățișăm durerea.

Voi dezvolta modul în care am trecut de la o studentă nesigură, emotivă și înghițită de trecut la persoana de astăzi, încă studentă, sigură de ceea ce sunt și de ce sunt capabilă să fac, reprezentant al unui brand puternic și cu aspirații înalte, în interiorul viitoarelor articole.

Lasă un răspuns

7 + 3 =